Vihreä Älyenergia Oy

Ekologisin ja innovatiivisin sähköyhtiö

Olemme myyneet vihreää energiaa älykkäästi jo vuodesta 2015

Perustajien luontainen kiinnostus entisinä Nokian matkapuhelimien insinööreinä luontainen tavoitteemme on kehittää ja tarjota parhaita sekä ihmisläheisimpiä mobiilisovelluksia Suomen markkinoille. Tästä esimerkkinä on ainutlaatuinen Älyenergia-sovelluksemme, joka tekee yksilöllisen energiansäästöohjelman.

Mobiilisovelluksissa aikeemme on tehdä uskomattoman käytettävä ja jopa hauska sovellus, jolla ekologisuus tulee luonnolliseksi osaksi arkea. Mikään sähköyhtiö ei myöskään myy prosentuaalisesti niin paljon tuntituotetta kuin me. Tuntituote on ekologisin ja yleensä myös edullisin tuote. Se on vieläpä syy firmamme perustamiselle 2015.

Näiden asioiden yhdistelmänä syntyy mottomme tukea energian säästämistä vihreällä tavalla älykkäästi.

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa tai parhaan sopimuksen valinnassa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan edullisen sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8–16 numerossa 029 1800088. Aukioloaikojen ulkopuolella jätä meille viesti tai lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

Tietoa sähköyhtiöstä

Osoite:

Vihreä Älyenergia Oy
Visiokatu 4
33720 Tampere

Puhelinnumero:

029 1800088


Sähköposti:

asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

 

Nettisivu:

http://vihreaenergia.com/