Sähkösopimus neliöön

Sähkösopimus neliöön: löydä halvin sähkösopimus neliöön alla olevista tarjouksista.

Neliön sähkönkulutus on noin 5000-7000 kWh vuodessa, riippuen onko asunnossa sauna. Kerrostaloneliössä yleisin lämmitysmuoto on kaukolämpö, jolloin lämmityskustannuksia ei kerry sähkölaskuun. Rivitaloneliön lämmitysmuoto ei välttämättä ole kaukolämpö ja asunnossa saattaa olla ilmalämpöpumppu, joka vaikuttaa vuosikulutukseen. Tarkentamalla yllä olevaa sähkön hintalaskuria saat tarkemman arvion sopimusten vuosihinnasta.

Rajaa tarjouksia

Yleistä

Tarjousten hinnat on arvioitu mahdollisimman tarkasti antamiesi tietojen perusteella, mutta lopullisen sopimuksen vuosikustannus vaihtelee todellisen kulutuksen ja tuotteen hinnan vaihtelun perusteella. Hinnat eivät sisällä sähkön siirtomaksua. Voit järjestellä tarjouksia valitsemalla haluamasi rajaukset tiedoille.

Tuotetyypit

Yleissähkö on aina saman hintaista riippumatta kulutuksen ajankohdasta.

Yösähkö on edullisempaa yöllä kuin päivällä. Tyypillisesti sähkö on edullista klo 22-07 välisenä aikana. Jakeluverkkoyhtiösi määrää edullisen ajan alkamis- ja päättymisajankohdan.

Kausisähkö on edullista muuna aikana kuin talviarkipäivinä. Talviarkipäivällä tarkoitetaan yleensä aikaväliä 1.11.–31.3. maanantaista lauantaihin kello 7.00–22.00.

Pörssisähkön hinta seuraa sähköpörssin tukkuhintaa tyypillisesti joko tuntitasolla tai kuukausikeskiarvon mukaan.

Arvioitu vuosikulutus
kWh
Hinnat sis. alv 24%

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta?

Voit tilata sähköpostiisi hintavahdin, jolloin saat ilmoituksen sinulle sopivista tarjouksista heti niiden ilmaannuttua. Huom! Saat sähköpostiisi vahvistuksen hintavahdin aktivoinnista. Tarkista myös ettei viesti ole mennyt roskapostiin.

Tarjoukset (19 kpl)

Määräaikainen, +/- käyttövaikutus

KSS Valinta 24 kk

KSS Energia Oy
Arvio kuukausikulusta 185
Energiamaksu
8,61 c/kWh
+/- käyttövaikutus
Perusmaksu
4,39 €/kk
Edullisin määräaikainen