Sähkösopimus kolmioon

Sähkösopimus kolmioon: löydä halvin sähkösopimus kolmioon alla olevista tarjouksista.

Kolmion sähkönkulutus on noin 3000-5000 kWh vuodessa, riippuen onko asunnossa sauna. Kerrostalokolmiossa yleisin lämmitysmuoto on kaukolämpö, jolloin lämmityskustannuksia ei kerry sähkölaskuun. Rivitalokolmion lämmitysmuoto ei välttämättä ole kaukolämpö ja asunnossa saattaa olla ilmalämpöpumppu, joka vaikuttaa vuosikulutukseen. Tarkentamalla yllä olevaa sähkön hintalaskuria saat tarkemman arvion sopimusten vuosihinnasta.

Rajaa tarjouksia

Yleistä

Tarjousten hinnat on arvioitu mahdollisimman tarkasti antamiesi tietojen perusteella, mutta lopullisen sopimuksen vuosikustannus vaihtelee todellisen kulutuksen ja tuotteen hinnan vaihtelun perusteella. Hinnat eivät sisällä sähkön siirtomaksua. Voit järjestellä tarjouksia valitsemalla haluamasi rajaukset tiedoille.

Tuotetyypit

Yleissähkö on aina saman hintaista riippumatta kulutuksen ajankohdasta.

Yösähkö on edullisempaa yöllä kuin päivällä. Tyypillisesti sähkö on edullista klo 22-07 välisenä aikana. Jakeluverkkoyhtiösi määrää edullisen ajan alkamis- ja päättymisajankohdan.

Kausisähkö on edullista muuna aikana kuin talviarkipäivinä. Talviarkipäivällä tarkoitetaan yleensä aikaväliä 1.11.–31.3. maanantaista lauantaihin kello 7.00–22.00.

Pörssisähkön hinta seuraa sähköpörssin tukkuhintaa tyypillisesti joko tuntitasolla tai kuukausikeskiarvon mukaan.

Arvioitu vuosikulutus
kWh
Hinnat sis. alv 24%

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta?

Voit tilata sähköpostiisi hintavahdin, jolloin saat ilmoituksen sinulle sopivista tarjouksista heti niiden ilmaannuttua. Huom! Saat sähköpostiisi vahvistuksen hintavahdin aktivoinnista. Tarkista myös ettei viesti ole mennyt roskapostiin.

Tarjoukset (24 kpl)

Toistaiseksi voimassa oleva

Tyyni Vakiohinta

Aalto Energia
Arvio kuukausikulusta 118
Energiamaksu
8,49 c/kWh
Perusmaksu
3,30 €/kk
Kampanjatuote

Tämä on vakiohintainen sopimus. Tiedät siis aina, kuinka paljon maksat sähköstä! Tässä sopimuksessa kulutusvaikutuksellasi ei ole vaikutusta sähkön hintaan - käytit sähköä yöllä tai päivällä! EI LISÄ- / PIILOKULUJA!

Ilmoitettu tarjoushinta on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille ja se on voimassa vuoden loppuun asti. Ensi vuoden alusta lähtien (1.1.2024-) sopimus jatkuu vakiohintaisena 13,90 snt/kWh + 3,95€/kk perusmaksu.

Kampanja