Lumo Energia Oyj

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa ensisijaisesti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä helposti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Lähes 60 000 yritystä ja kotitaloutta on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian. Asiakkaistamme 78 % kertoo uusiutuvaan energiaan vaihtamisen tuoneen säästöä, 15,3 % sanoo puhtaamman vaihtoehdon pitäneen sähkölaskun ennallaan.

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme erottua ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Peräti 98,7 % asiakkaistamme piti sopimuksen vaihtoa helppona.

Arvostit sitten edullista hintaa tai ympäristöystävällistä sähkösopimusta, voit nyt valita molemmat helposti ja sujuvasti.

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa tai parhaan sopimuksen valinnassa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan uuden, kestävämmän sekä edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9–18. Aukioloaikojen ulkopuolella jätä meille viesti tai lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Tietoa sähköyhtiöstä

Osoite:

Lumo Energia Oyj
Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki

Puhelinnumero:

09 4272 0444


Sähköposti:

asiakaspalvelu@lumoenergia.fi


Nettisivu:

www.lumoenergia.fi